Brukarregistrering

Første gong du besøker ePortalen, skal du registrerast som ny brukar.
ePortal login” -> “NY BRUKER”

 

I brukaroppsettet skal du fylle ut ein del opplysingar om deg sjølv. Det er viktig at du fyller ut e-postfeltet med ei gyldig e-post adresse, da vi brukar denne adressa til å sende deg ein e-post for å aktivere tilgongen. Seinare kan vi nytte denne for å gje deg beskjed når det er svar på ePortal frå legen din.

 

Mobiltelefonnummeret som du angir skal være registrert på førehånd hos legekontoret. Det brukast til å sende deg ein pin-kode for å autentisere deg kvar gong du loggar deg på portalen.

 

Når du har fylt ut registreringsskjemaet, og har trykt på “Opprett meg”, vil du kort tid etterpå motta ein e-post fra noreply@besoklegen.no. Mailen sendast til den e-post adressa du oppga, då du blei registrert som brukar.

 

Trykk på aktiveringslenka i mailen – ett nytt vindu vil opne seg, og du vil sjå at registreringa er fullført.
Du kan nå logge deg inn på ePortalen med ditt brukernamn (fullt personnummer på 11 siffer) og ditt passord (det du nettopp oppretta, da du registrerte deg som brukar).

 

eportal

Trykk på knappen over for å logge deg inn.

 


————————————————————————————

 

Problem ved registrering av ny brukar?

 

  • Ofte er det problem ved registrering fordi mange har sperra for “innholdstjenester” på mobiltelefonen. Dette skaper eit problem fordi vår journalleverandør må sende eit passord på sms for å registrere brukar, dette for å bekrefte at pasienten er den rettmessige eier av kontoen.

 

Framleis problem?

 

Trykk på “Hjelp til innlogging” under knappen “Logg inn”.

 

passord1

 

 

Trykk deretter på “Jeg vet ikke hva passordet mitt er”.

 

 

 

 

passord2

 

 

Dersom du framleis har problem kan du kontakte CompuGroup Medical:
kundesenter@compugroupmedical.no